Skip to main content

Sobe za izdavanje u Šapcu
Kuzmanović

O nama

Ove internet prezentacija pruži kvalitetnu ponudu stanova za iznajmljivanje u gradu Šapcu. Za one koji traže prenoćište ili noćenje u Šapcu ovo je popularan način iznajmljivanja stanova na jedan, dva, tri i više dana. Mnoge prednosti ovakvog sistema iznajmljivanja stanova privukao je sve više ljudi da na ovaj način pronađu sebi smeštaj dok iz ličnih razlog, poslovno ili turistički posećuju Šabac.

Kako nas pronaći?

Stanovi za izdavanje se nalaze u popularnom delu Šabca, na Trkalištu. Do nas ćete veoma lako doći, od mosta, ulaza u Šabac iz pravca auto puta, na trećem semaforu skrenete desno u ulicu Vojislava Ilića. Nakon 500m završava se ulica tako što udara na Prote Smiljanića. Na broju  50/b nalaze se sobe za izdavanje. Prijateljski nastrojene, savremene, uredane i komforane sobe, srdačno dočekuju svakoga dana putnike iz celog sveta.

Besplatan parking

Sobe za izdavanje Šabac obezbeđuju besplatan parking za Vaše automobile na parkingu u blizini sobe.

Prva gradska zona

Zahvaljujući idealnoj lokaciji, svi naši gosti će biti na svega nekoliko stotina metara od centra grada, autobuske i železničke stanice, a u isto vreme u veoma mirnom i prijatnom okruženju, daleko od ulične buke. Ispred soba se nalizi dečji zabavni park, šetalište i vilika zelena površina. Gostima su na raspolaganju moderno opremljeni, prostrani i besprekorno čisti stanovi.

Raspoloživi kapaciteti

Stanovi za izdavanje Šabac raspolažu jednokrevetnim i  dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom. Sve naše sobe su opremljene funkcionalnim nameštajem. Za Vaše potpuno uživanje na raspolaganju su Vam kablovska televizija i besplatan Wi-Fi internet. Sobe su klimatizovane i poseduju centralno grejanje što Vam obezbeđuje adekvatne uslove za boravak i prenoćište u istima tokom cele godine.

Recepcija

Dobra atmosfera učiniće Vaš boravak u našem gradu još prijatnijim. Recepcija je na usluzi od 07-22h svakoga dana, sa noćnim dežurstvom. Naša želja je da se u našim sobama osećate kao u svom domu, zadovoljni uslugom i uslovima boravka.

Prevoz putnika

Pružamo uslugu prevoza svojih gostiju i drugih na relaciji Surčin-Šabac. Uslugu je potrebno prethodno dogovoriti sa recepcijom.

Mileta Kuzmanović

Recepcija

Topli i hladni napici

Služimo tople i hladne napitke na recepciji.
Moguće je komunicirati sa nama na francuskom, nemačkom i engleskom jeziku.


Sobe u Šapcu
Podeli sa prijateljima

© 2021 All rights reserved. Web developer Mojsajt.net.